Dla mediów

Piątek, 16 sierpnia, jest dniem wolnym w Unibep SA. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy od poniedziałku, 19 sierpnia, do kontaktu telefonicznego lub osobistego do naszych biur i przedstawicielstw.

Pierwsze 92 domki modułowe, wyprodukowane przez Unihouse, przyjechały do Park of Poland, staną w Suntago Village.

Suntago Village to wraz z parkiem wodnym Suntago Wodny Świat pierwszy etap kompleksu Park of Poland. Miliony Polaków znajdą tu atrakcje dla siebie – od zabawy dla najmłodszych po najbardziej ekstremalne rozwiązania. Park of Poland znajduje się w gminie Mszczonów – w samym sercu Polski, zaledwie 40 minut od Warszawy. Zespół bungalowów Suntago Village zapewni osobom szukającym wypoczynku dużą niezależność i wypoczynek z dala od miejskiego zgiełku.

Kamień węgielny pod budowę Centrum Produkcyjno-Serwisowego Pocisków Rakietowych NSM został wmurowany 25 lipca 2019 r. w Zielonce. Inwestycję prowadzi Unibep SA.

- To bardzo ważny projekt dla całego przemysłu zbrojeniowego – podkreślał w swoim wystąpieniu Mirosław Błaszczak, minister obrony narodowej. - Ta inwestycja to konsekwencja podpisanych w marcu umów offsetowych. Cieszę się, że wzmacniamy obronność kraju.

Zapraszamy wszystkich chętnych do Strefy Unibep w czasie Międzynarodowego Zjazdu Absolwentów Politechniki Białostockiej.

Czekają na Was ciepła, wspaniała kawa, możliwość zrobienia pamiątkowego zdjęcia i zapoznania się w ofertą Grupy Unibep.

Jesteśmy na terenie kampusu Politechniki Białostockiej 22 czerwca do godz. 16.

Olimpiada Sportowa Budownictwa i Infrastruktury PZPB miała miejsce 15 czerwca 2019 r. w Józefowie k. Warszawy. Reprezentacja Grupy Unibep spisała się mistrzowsko.

Pot, walka do ostatnich sił i wspólna radość ze zwycięstw - tak w skrócie można podsumować Olimpiadę. W skład Reprezentacji Grupy Unibep weszli zarówno amatorzy, jak i ci którzy na co dzień trenują swoją dyscyplinę.

Unia europejska