Dla mediów

- Jestem bardzo zadowolony z przebiegu prac na budowie, a przede wszystkim z tego, że mamy okazję współpracować z tak solidnym i rzetelnym w swojej pracy wykonawcą, a mianowicie z Grupą Unibep – powiedział Carlos de Leon, Country Manager Layetana Real Estate Polska w czasie zawieszenia wiechy na sPlace Park w Warszawie.

Dzięki nowoczesnym narzędziom możemy pracować przede wszystkim mądrzej, a nasze działania mogą dawać większą wartość. Drony, aplikacje mobilne, możliwość analizy danych w trakcie realizacji projektu inwestycyjnego – to wszystko jest korzystne, bo poprawia komfort pracy i jakość prowadzonych inwestycji na samym placu budowy – powiedział Marek Kuszneruk (na zdjęciu), Dyrektor Zespołów ds. Innowacji Unibep SA, w raporcie pt. „Budownictwo. Innowacje. Wizja liderów branży 2025”.

Piątek, 16 sierpnia, jest dniem wolnym w Unibep SA. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy od poniedziałku, 19 sierpnia, do kontaktu telefonicznego lub osobistego do naszych biur i przedstawicielstw.

Firma Unibep SA jest generalnym wykonawcą budowy nowego akademika LivinnX Kraków przy ul. Romanowicza. Zespół doświadczonych inżynierów z naszej firmy pokierował pracą nad odrestaurowaniem oraz gruntowną rewitalizacją budynku, natomiast inwestorem tego przedsięwzięcia jest firma deweloperska i inwestycyjna Golub GetHouse.

Pierwsze 92 domki modułowe, wyprodukowane przez Unihouse, przyjechały do Park of Poland, staną w Suntago Village.

Suntago Village to wraz z parkiem wodnym Suntago Wodny Świat pierwszy etap kompleksu Park of Poland. Miliony Polaków znajdą tu atrakcje dla siebie – od zabawy dla najmłodszych po najbardziej ekstremalne rozwiązania. Park of Poland znajduje się w gminie Mszczonów – w samym sercu Polski, zaledwie 40 minut od Warszawy. Zespół bungalowów Suntago Village zapewni osobom szukającym wypoczynku dużą niezależność i wypoczynek z dala od miejskiego zgiełku.

Unia europejska